Nieuws uit regio's:

Oss
regio's instellen
Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug vrijdag, 16 sep 2011 - 22:38

FC Oss wint op z'n Duits

OSS - Christopher Bieber heeft alles in zich om een sensatie in de Jupiler League te worden. De 22-jarige Duitser is een ware aanwinst voor FC Oss gebleken. In zijn eerste vier duels scoorde hij direct vier keer. Vrijdagavond zorgde hij ervoor dat het Frans Heesen Stadion ongeveer ontplofte. Zijn treffer in de laatste minuut (op z'n Duits) leverde FC Oss drie punten op tegen AGOVV: 1-0.

Beiber-9
Christopher Bieber na de goal (Foto's: Hans van der Poel)

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Er gebeurde eigenlijk vrij weinig tot niets. De tweede helft maakte een hoop goed. FC Oss domineerde en ging op jacht naar de openingstreffer. Vooral Marcel van der Sloot onderscheidde zich weer door voorop in de strijd te gaan en de aanvallers te bedienen van bruikbare ballen. Zo bereikte hij Roy de Ruiter, die met zijn kopbal de lat raakte. FC Oss kreeg nog meer kansen, maar eerst kwam Bieber net tekort om een voorzet binnen te koppen, iets later belandde zijn inzet op de paal. Het doelpunt bleef uit, waardoor AGOVV steeds meer geloof kreeg in een (onterechte) voorsprong. Doelman Richard Arends hoefde echter niet serieus in te grijpen. De drie punten bleven toch nog in Oss. Van der Sloot bediende in de slotminuut de instormende Bieber, die doelman André Krul kansloos liet met een kopbal naar de grond. En toen? Het stadion ontplofte en een nieuwe publiekslieveling was geboren. FC Oss is door de overwinning geklommen naar de zesde plaats in de Jupiler League.

Bieber
Christoper Bieber
Bieber-8
Christoper Bieber
Bieber6
Duel in het zestienmetergebied
Beiber7
Mark Redshaw viel in
Bieber12
Fanatieke aanhang achter de goal
Laatste reacties op dit bericht via het forum:
Geplaatst op 17 sep 2011 11:05 door Oostermann
Complimenten aan Fc Oss. Geweldig goed bezig en nu maar hopen dat ze het weten vast te houden.
Geplaatst op 17 sep 2011 11:48 door Ossenaar1982
volgende wedstrijd is alweer n hele belangrijke. Uit naar Sittard. Staan 3 punten onder ons dus n ideale kans om n gat met de lange middenmoot te s...
Geplaatst op 17 sep 2011 14:08 door HankvD
ach ja vorige week was het andersom de bal rolt alle kanten op.
Er zijn 6 reacties op dit bericht
Auteur: Leon Voskamp 
Redactie: UdenNWS-code: 0-16392-2 
Categorie: Voetbal 
Aangemaakt: 2011-09-16 22:52:30 
Laatste wijziging: 2011-09-17 15:16:53 
Gewijzigd door: Leon Voskamp